Billede af: Pixabay, mohamed_hassan
Dato: 20. March 2023

Hvad Er Employer Branding?

Employer branding er, når en virksomhed markedsfører sig selv som en attraktiv og god arbejdsplads. Herunder at medarbejderne også selv er med til at markedsføre arbejdspladsen som et godt sted at være.

Det skal være med til, at du, som forbruger eller potentiel medarbejder, får et vis indtryk af virksomheden og hvilke værdier, de især har i fokus.

Der findes forskellige stragier, og det er anderledes fra virksomhed til virksomhed, hvad de gør brug af. Hele brugen af strategien skal gøre, at virksomhedens profil, image og identitet går op i en højere enhed.

Scroller du ned igennem din facebook, instagram eller dit foretrukne sociale medie, kan du nogle gange se, at der er blevet lagt et billede op af en medarbejder eller flere. Det kan enten være i forbindelse med et jubilæum, at han eller hun har været der i mange år eller, at nogle medarbejdere har været på kursus og er blevet uddannet.

Dette er et eksempel på employer branding, da virksomheden viser, at de har nogle medarbejdere, der har været hos dem mange år, ergo det er en god arbejdsplads eller, at de sætter en stor opgave i, at deres medarbejdere skal have den seneste uddannelse, så de kan hjælpe med aktuelle problemstillinger og i moderne programmer m.fl.

Læs: Perlen Odense har ydet økonomisk støtte til ovenstående indhold. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og købe ravsmykker. Når indhold tilgodeser Perlen Odense, kan vi ikke sige, at det derfor er upartisk, deraf marketet.


Relateret indhold

Hvad skaber et brand?

Hvad skaber et brand?

Et brand bliver skabt i det sekund, at folk husker et firma på et logo eller omtale om noget, som bliver forbundet med e…

Læs mere

Hvad betyder employer branding?

Hvad betyder employer branding?

Employer branding er, når en virksomhed markedsfører sig selv som en attraktiv og god arbejdsplads.Det skal være med til…

Læs mere

Hvad er et ikonisk brand?

Hvad er et ikonisk brand?

Det at være et ikonisk brand er noget, man kan opnå og ikke som sådan noget, man kan sige om et brand fra starten. …

Læs mere

hvad er inbound salg? Få svaret her

hvad er inbound salg? Få svaret her

Er du på udkig efter jobs, hvor du lige faldt for en job annonce hvor det indeholder ordet "inbound"? I dette indlæg vil…

Læs mere