Billede af: Pixabay, Megan_Rexazin
Dato: 15. March 2022

Hvad Skaber Et Brand?

Et brand bliver skabt i det sekund, at folk husker et firma på et logo eller omtale om noget, som bliver forbundet med et brand.

Ser du eksempelvis et gult M eller et animeret æble, så er der en en stor sandsynlighed for, at du kommer til at tænke på McDonalds og Apple. Fordi man netop kommer til at tænke på disse firmaer, har de opnået det, de gerne ville, nemlig at blive et brand. 

Når du også tænker på brandet, er det gerne gennem de oplevelser, du har har haft. Har du engang spist på McDonalds, tænker du måske på en burger med fritter eller deres McFlurry. Er det Apple, er det nok købet af telefon eller, at du bare ikke vil have en Iphone.

Ofte er man dog nødt til at forbinde et firma med noget visuelt, da det er nemmere at huske og en større chance for, at du kan blive eksponeret for det i offentligheden. Hvis vi aldrig havde set M'et, men kun havde hørt om McDonalds, så var der ikke en chance for, at nogen ville huske det, hvis de kun så det gule bogstav på en plakat eller bus.

Hele succesen i at skabe et brand er at skille sig ud, så du bliver husket.

Vi sender et stort tak til Perlen Odense, der har støttet dette indlæg. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af øreringe. Derfor er dette indlæg markeret.


Relateret indhold

Hvad betyder employer branding?

Hvad betyder employer branding?

Employer branding er, når en virksomhed markedsfører sig selv som en attraktiv og god arbejdsplads.Det skal være med til…

Læs mere

Hvad er et ikonisk brand?

Hvad er et ikonisk brand?

Det at være et ikonisk brand er noget, man kan opnå og ikke som sådan noget, man kan sige om et brand fra starten. …

Læs mere

hvad er inbound salg? Få svaret her

hvad er inbound salg? Få svaret her

Er du på udkig efter jobs, hvor du lige faldt for en job annonce hvor det indeholder ordet "inbound"? I dette indlæg vil…

Læs mere

Hvad er Inbound marketing?

Hvad er Inbound marketing?

Branchen for digital marketing er fyldt med spændende, nye begreber, som der kommer nye af år efter år. I dette indlæg t…

Læs mere