Billede af: Pixabay
Dato: 06. April 2021

Hvad Er Inbound Marketing?

Branchen for digital marketing er fyldt med spændende, nye begreber, som der kommer nye af år efter år. I dette indlæg tager vi et kig på det begreb, der hedder “inbound marketing”. Dette type marketing kan være enormt effektiv, både i forhold til B2B og B2C.

Hvad er Inbound marketing? Inbound marketing er en betegnelse for markedsføring, hvor man bruger en kombination af content, leadgenerering og automatisering. Populært kan man betegne det som, at man hjælper sine kunder hurtigt og nemmere gennem deres købsproces, fra de bliver opmærksomme på deres behov til konverteringen sker.

Når man arbejder med inbound marketing, så kræver det, at man mestrer flere discipliner inden for digital marketing, heriblandt content marketing, søgemaskineoptimering, social media, e-mail marketing og marketing automation.

For at få succes med inbound marketing, så kræver det, at man har helt styr på at få de forskellige kanaler til at spille sammen. Forskellen på inbound marketing og outbound marketing er, at man ved inbound marketing forkuserer mere på at reklamere over for potentielle købere, der allerede har vist interesse for virksomheden eller et produkt, frem for at annoncere bredt og aggressivt.

Inbound marketing kræver ofte mere forarbejde end outbound marketing, og viser sig ofte at have en højere konverteringsrate.

Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgode se. Moodings. Der kan du shoppe et sortiment fra spisebordsstole. Dette gælder ovenstående indhold - tak for dette.


Relateret indhold

Hvad er organisk vækst?

Hvad er organisk vækst?

Der er mange måder, hvorpå man som virksomhed kan opnå vækst. I mange tilfælde snakker man om organisk vækst, samt vækst…

Læs mere

Hvad laver en Marketing Manager?

Hvad laver en Marketing Manager?

Drømmer du om at blive marketing manager, eller er du måske på udkig efter en? Så bør du først og fremmest have helt sty…

Læs mere

Hvilket svensk brand blev skabt af Ingvar Kamprad?

Hvilket svensk brand blev skabt af Ingvar Kamprad?

Hvis navnet Ingvar Kamprad ikke siger dig det store, så er det utvivlsomt fordi, at du ikke har styr på, hvilken virksom…

Læs mere

Hvad er et brand?

Hvad er et brand?

Branding er en af de vigtigste ting ved at drive enhver virksomhed. Et godt brand kan betyde hele forskellen på succes o…

Læs mere