Billede af: Pexels.com
Dato: 29. June 2021

Hvad Er Inbound Salg? Få Svaret Her

Er du på udkig efter jobs, hvor du lige faldt for en job annonce hvor det indeholder ordet "inbound"? I dette indlæg vil jeg kort forklare hvad inbound er. Find svaret forneden. 

Inbound salg bruges i forbindelse med noget salg. Det kan være et bredt begreb om hvilken salgskanal det er, men som regel så er det hvor det er kunderne der opsøger virksomheden for salget. 

F.eks. Hvis du lige er flyttet ind på en ny adresse, så skal du selvfølgelig have noget internet på din adresse, for at kunne kommunikere med resten af omverden. Men hvor skal du gå hen for at få internettet? 

Så du påtager dig en søgning og finder ud af at der er to eller tre selskaber der kan tilbyde internet på din adresse. Du vælger selvfølgelig den der passer bedst til dit behov og økonomi. Men for at bestille det skal du ringe til ind selskabet for at aftale nærmere. 

Det er inbound salg. Selskabet får kunden til at henvende sig til dem for salget, i stedet for at række ud til kunderne for salg. Dette kaldes Outbound salg. Det er også det du kan kalde, de mennesker som ringer til dig pludseligt, for at sælge dig noget. Hvor inbound salg er det modsatte og får kunderne til at henvende sig til dem for salg. 


Relateret indhold

Hvad er Employer Branding?

Hvad er Employer Branding?

Employer branding er, når en virksomhed markedsfører sig selv som en attraktiv og god arbejdsplads. Herunder at medarbej…

Læs mere

Hvad skaber et brand?

Hvad skaber et brand?

Et brand bliver skabt i det sekund, at folk husker et firma på et logo eller omtale om noget, som bliver forbundet med e…

Læs mere

Hvad betyder employer branding?

Hvad betyder employer branding?

Employer branding er, når en virksomhed markedsfører sig selv som en attraktiv og god arbejdsplads.Det skal være med til…

Læs mere

Hvad er et ikonisk brand?

Hvad er et ikonisk brand?

Det at være et ikonisk brand er noget, man kan opnå og ikke som sådan noget, man kan sige om et brand fra starten. …

Læs mere