Billede af: Pexels
Dato: 30. November 2020

Hvilket Svensk Brand Blev Skabt Af Ingvar Kamprad?

Hvis navnet Ingvar Kamprad ikke siger dig det store, så er det utvivlsomt fordi, at du ikke har styr på, hvilken virksomhed han grundlagde. Han var ikke alene en af de største erhvervsmænd i sin tid, han var også en sand folkehelt i Sverige, som hverken journalister eller kritikere nogensinde formåede at få ned med nakken.

Hvilket svensk brand blev skabt af Ingvar Kamprad? Ingvar Kamprad skabte den verdensomspændende succes, Ikea. Allerede som 17-årig grundlagde han den virksomhed, der siden skulle blive en af de helt store symboler på Globalisering. Ikea er i dag det største og mest velkendte skandinaviske brand i hele verden. Visionen var fra start at skabe en bedre hverdag for flertallet, og det lykkedes ha med, ihvertfald i morgen.

Ikea er så stort og udbredt, at man har regnet på, at cirka 10% af europas befolkning formentlig er blevet undfanget i en Ikea seng. Det er også blevet en bredt kendt test, at et par skal tage i Ikea sammen for at teste deres forholds styrke. Bliver man uvenner, så har man fejlet Ikea testen.

Ingvar Kamprad bliver ofte beskrevet som en meget nøjsom mand, der på trods af sin voldsomme formue altid boede på billige hotelværelser, kørte i gamle biler og leverede pantflasker i den lokale brugs.

Vi takker Moodings for deres støtte til dette indhold. Hos Moodings finder du en lang række lækre produkter - eksempelvis: Ferm Living. Derfor er dette indhold markeret.


Relateret indhold

Hvad er et ikonisk brand?

Hvad er et ikonisk brand?

Det at være et ikonisk brand er noget, man kan opnå og ikke som sådan noget, man kan sige om et brand fra starten. …

Læs mere

hvad er inbound salg? Få svaret her

hvad er inbound salg? Få svaret her

Er du på udkig efter jobs, hvor du lige faldt for en job annonce hvor det indeholder ordet "inbound"? I dette indlæg vil…

Læs mere

Hvad er Inbound marketing?

Hvad er Inbound marketing?

Branchen for digital marketing er fyldt med spændende, nye begreber, som der kommer nye af år efter år. I dette indlæg t…

Læs mere

Hvad er organisk vækst?

Hvad er organisk vækst?

Der er mange måder, hvorpå man som virksomhed kan opnå vækst. I mange tilfælde snakker man om organisk vækst, samt vækst…

Læs mere